Vrijwilliger vanuit het hart

Vrijwilligers

Een organisatie zoals een hospice kan niet zonder de steun van vrijwilligers. Daarom zijn we op zoek naar veel vrijwilligers. Want ook het Plattelandshoés draait op vrijwilligers die klaar willen staan voor de gasten in het Plattelandshoés.

We zoeken vrijwilligers op het gebied van

  • ondersteuning en verzorging van gasten en familie
  • koken
  • was- en linnenverzorging
  • onderhoud van gebouwen en tuin
  • huishoudelijke taken
  • boekhouding
  • enzovoorts

Wie zoeken we?

We zoeken mensen die onze gasten een warm hart toedragen. Wat we daarbij belangrijk vinden, is dat vrijwillig iets anders is dan vrijblijvend. Want onze gasten moeten kunnen vertrouwen op de inzet van onze medewerkers, of dat nu vrijwilligers of professionals zijn. Bovendien vinden we dat zij onze doelstelling, visie, werkwijze en omgangsvormen moeten onderschrijven en omarmen. Dit leggen we vast in wat we het DNA van het Plattelandshoés noemen. We verwachten dat alle betrokkenen zich hieraan conformeren en zich hierop laten aanspreken. Dat geldt dus voor onze vrijwilligers en professionals en ook voor onze gasten en hun familie. Bestuurders en vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor het Plattelandshoés, professionals worden betaald conform de cao voor de sector 'Zorg'.

Meld u aan

Wanneer u als vrijwilliger een bijdrage wilt leveren aan het Plattelandshoés, kunt u zich via onderstaande knop aanmelden. U krijgt van ons dan een sollicitatieformulier waarop u kunt aangeven wat uw vaardigheden en competenties zijn en wat uw wensen zijn. Als dit aansluit, wordt u uitgenodigd voor een gesprek, om zo uw sollicitatie toe te lichten. Als u aan de slag wilt als vrijwilliger, vragen wij Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Vrijwilligers kunnen deze gratis verkrijgen bij de gemeente waar ze wonen.

Klik hier om u aan te melden

Vergeet niet uw e-mailadres en/of telefoonnummer te vermelden

Obligatieleningen

Een tuin van, door, en voor de gemeenschap

schrijf u nu in

Word vrijwilliger

Vrijwilliger vanuit het hart

alles over vrijwilligers

Word vriend

Vrienden van het leven

alles over vrienden

Contactgegevens

Koninginnelaan 4
5981XZ. Panningen