Appartementen

In het Plattelandshoés zijn momenteel acht appartementen in gebruik. Ieder apparte-ment heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een woonkamer met een keuken-blok. De inrichting van de kamers straalt een thuisgevoel uit. Het biedt de gasten en hun naasten de mogelijkheid op hun eigen manier invulling te geven aan hun verblijf in het Plattelandshoés. 

De acht appartementen liggen rond een grote ontmoetingsruimte. Die biedt gasten, familieleden, bezoekers, vrijwilligers en professionals de mogelijkheid elkaar te ontmoeten, deel te nemen aan het sociale leven en gezamenlijke activiteiten in ons hospice/verblijfshuis.

Iedere gast heeft zijn eigen appartement, met daarbinnen faciliteiten voor familieleden en/of mantelzorgers. Indien familieleden en/of mantel-zorgers gebruikmaken van deze faciliteiten, dan worden hiervoor kosten in rekening gebracht. In het appartement is een persoonsalarm aanwezig waar-mee hulp kan worden gevraagd aan de dienstdoende verpleegkundige of de vrijwilligers directe zorg.

Ieder appartement heeft een eigen nummer en een naambordje met de naam van de gast. Een hanger aan de deurkruk van het gastenappartement betekent dat de gast wordt verzorgd of rust. Wij vragen dit te respecteren en dan niet naar binnen te gaan.

Bezoek is altijd van harte welkom. Er zijn geen vaste bezoektijden. Houd wel rekening met eventuele wensen van de gast(en). Bezoekers dienen de algemene uitgangspunten van rust en betrekkelijke stilte in een hospice/ verblijfshuis te respecteren.

Keukenblok

Elk appartement beschikt over een keukenblok met kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkastje en 4-persoons serviesgoed. 

Familieleden/mantelzorgers zorgen voor de afwas en het opbergen van het uit het appartement gebruikte servies en keukengerei.

Faciliteiten in het appartement

Het appartement kan met kleine, eigen spullen worden aangekleed. Het plaatsen van eigen meubilair kan alleen in overleg met en na goedkeuring door de coördinator. In ieder appartement kan gebruik gemaakt worden van televisie (analoge kanalen Ziggo), radio (via tv) en wifi. Indien men gebruik wil maken van digitale zenders, dient men zelf te zorgen voor een decoder. De appartementen op de begane grond hebben tuindeuren met aansluitend een tuinterras met tuinmeubels en een parasol.


Contact

Loes Sijben

Team Verpleegkundigen & Verzorgenden

Bel 077 - 772 5008

E-mail Loes