Nieuws

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de zorg en 't Plattelandshoés.


8
november
2019
Plattelandshoés
START TWEEDE FASE BOUW
Tijdens de laatste Algemene Bestuursvergadering van 16 oktober jl. heeft het bestuur besloten om een start te maken met de tweede fase van de bouw. 

31
oktober
2019
Vrienden
Opbrengst Rabo ClubSupport
De uitslag van de stemming bij Rabo Clubsupport is bekend. Net zoals het afgelopen jaar is het Plattelandshoés op de eerste plaats geëindigd met het fenomenale bedrag van  € 1549,74. Hartelijk dank aan allen die hun stem uit hebben gebracht op het  Plattelandshoés!Als je naar de site van de Rabobank Peel en Maas en Leudal gaat en het filmpje bekijkt, maken we ook nog kans op een extra donatie. Ga naar rabo.nl/pml/clubsupport voor de video.

31
oktober
2019
Vrienden
CONGRES VPTZ MET O.A. KONINGIN MAXIMA
In gesprek met koningin Máxima en minister Hugo de Jonge Op 18 september 2019 heeft in Theater de Flint in Amersfoort het VPTZ-congres “Samen van betekenis – jij maakt het verschil” plaatsgevonden. Namens het Plattelandshóes waren Truus Geraeds, Loes Sijben, Frans Joosten en Peter Janssen aanwezig. Onderstaand een kort verslag.

12
september
2019
Vrienden
Rabo ClubSupport
De Rabobank Peel, Maas en Leudal  start weer met de actie Rabo ClubSupport. Mensen die lid zijn van de Rabobank kunnen vanaf 27 september 2019 vijf keer stemmen, twee stemmen op de meest favoriete organisatie of vereniging en drie stemmen op een andere organisatie of vereniging.Het Plattelandshoés doet ook mee aan de actie Rabo ClubSupport 2019.Hoe meer mensen op ons stemmen, des te meer geld krijgen we om aan onze gasten te besteden.Laat uw stem niet verloren gaan en steun het Plattelandshoés. Stemmen kan van 27 september t/m 11 oktober 2019.Link naar Website Rabobank

Categorieën