Nieuws

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de zorg en 't Plattelandshoés.


10
april
2019
Sponsoren
€ 900 voor Huntington en Plattelandshoés
De actie van de familie Van Mullekom tijdens het tuinbouwevenement 'Kom in de kas' op zondag 7 april jl. in hun bedrijf Multigrow aan de Kievit in Grashoek, heeft maar liefst € 900 opgebracht. De opbrengst gaat voor de helft naar het Campagneteam Huntington en de andere helft naar het Plattelandshoés in Panningen.

5
april
2019
Sponsoren
'KOM IN DE KAS' voor Plattelandshoés
Op zondag 7 april 2019 vindt in Helenaveen, Meijel en Grashoek het evenement 'Kom in de kas' plaats. Bezoekers van dit evenement kunnen een kijkje nemen achter de schermen in een glastuinbouwbedrijf.

5
april
2019
Vrijwilligers
Aanmelden vrijwilligers
Het aanmelden als vrijwilliger via onze website heeft tot 1 april jl. niet vlekkeloos gewerkt. Het kan zijn dat aanmeldingen via de website, van vóór 1april,  niet bij het Plattelandshoés zijn aangekomen. Bent u één van die vrijwilligers die zich aangemeld hebben, maar nog geen bericht heeft ontvangen van het Plattelandshoés, dan vragen wij u om nogmaals het aanmeldformulier in te vullen. Wij bieden onze excuses aan voor deze overlast, maar rekenen op uw medewerking.

1
maart
2019
Vrijwilligers
Vrijwilligersavond 25 maart 2019
De Commissie Werving van het Plattelandshoés organiseert op 25 maart a.s. een informatieavond voor potentiële vrijwilligers in Gemeenschapshuis in Kepèl. De avond begint om 19.00 uur en eindigt rond 21.00 uur. 

18
oktober
2018
Vrijwilligers
Werving nieuwe vrijwilligers
In oktober 2018 is door het bestuur een wervingsfolder voor nieuwe vrijwilligers ontwikkeld. De folder zal op verschillende locaties in Peel en Maas en Leudal verspreid worden. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@plattelandshoes.nl.

Categorieën