22 mei 2019
Wim Daniëls
  Plattelandshoés

De Dag van Morgen

Op Hemelvaartsdag 30 mei a.s. is van 12.00 - 17.00 uur de Dag van Morgen. Een nieuw evenement met alles over een vitale omgeving én de Smaak van Peel en Maas.

Tijdens dit evenement kunt u zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van zelfstandig wonen, mobiliteit, gezondheid, voeding, thuiszorg, hobby's, vrijwilligerswerk, sport en bewegen; ook als je een dagje ouder wordt. Het Raadhuisplein staat in het teken van de Smaak van Peel en Maas. Hier wordt het thema gezonde voeding ingevuld met streekproducten uit de regio, met natuurlijk de asperge in de hoofdrol.

In het Huis van de Gemeente zullen allerlei activiteiten plaatsvinden. Dit met medewerking van: Alzheimercafé Peel en Maas, De Bibliotheek Maas en Peel, Plattelandshóes, Vorkmeer welzijnsorganisatie, Team zorg en ondersteuning Gemeente Peel en Maas.

Het Plattelandshoés is in het Huis van de Gemeente vertegenwoordigd door bestuursleden en leden van de commissie ‘Werving vrijwilligers’.  Zij zullen met bezoekers van ‘De dag van morgen’ aan de ‘keukentafel’ in gesprek gaan over doel, functie en werkwijze van het Plattelandshoés. De commissie ‘Werving Vrijwilligers’ zal op interactieve wijze proberen de bezoekers enthousiast te maken over vrijwilligerswerk in het Plattelandshoés.