Vrijdag 9 juni 2017

CARBAGERUN VOOR PLATTELANDSHOES

Kiwanis Peel & Maas neemt met twee teams van elk 3 personen deel aan de Carbagerun 2017. Naast veel plezier beleven willen de Kiwanis Peel & Maas hiermee een geldbedrag ophalen voor het Plattelandshoés in Panningen.

Voor meer informatie en hoe u het Plattelandshoés via Carbagerun kunt ondersteunen, klik op de volgende link: http://plattelandshoes.nl/carbagerun/

De Carbage Run is Europa's grootste en gekste barrelrally.

Een 5-daags avontuur door Europa in een auto die niet meer mag kosten dan 500 Euro, waaraan 550 voertuigen en ca. 1400 deelnemers aan meedoen.

Het is de uitdaging om met een oud barrel een prachtige 5-daagse tocht door Europa af te leggen van enkele duizenden kilometers. The Carbage run gaat niet om snelheid en/of tijd maar wel om creativiteit, gekkigheid, avontuur en lol maken! Het gaat er niet om wie het eerste aankomt maar natuurlijk is er wel een wedstrijdelement. Elke dag krijg je opdrachten mee waarmee je punten kunt scoren en het team met de meeste punten aan het einde van de week wint. De opdrachten gaan je in bizarre situaties brengen waar je nog lang over na zult praten.

Maar met een oud barrel is de kans natuurlijk groot dat je pech krijgt onderweg. The Carbage run heeft geen sleepwagen, pechservice of technische dienst maar je staat er zeker niet alleen voor. Van je mede-runners moet je het hebben en dat is de afgelopen jaren gebleken: runners helpen elkaar altijd! Het is één grote familie waar jij deel van uitmaakt.

Onze 2 teams worden bemand door 6 leden van Kiwanis Club Peel en Maas:

Kiwisaki 1 :

Ralph Teeuwen

Jean-Paul Kremers

Wiel van Soest

Kiewiesakie 2:

Rene Bouten

Theo Hanssen

Chris Jagers

We hebben 2 barrels ter beschikking gesteld gekregen door Auto Arena, een Audi A6 4.2 en een VW Sharan V6.


Obligatieleningen

Een tuin van, door, en voor de gemeenschap

schrijf u nu in

Word vrijwilliger

Vrijwilliger vanuit het hart

alles over vrijwilligers

Word vriend

Vrienden van het leven

alles over vrienden

Contactgegevens

Koninginnelaan 4
5981XZ. Panningen